naamloos (882 van 1120).jpg

ZOMERARRANGEMENTEN 

 

zomerarrangementen 2018 

Borrelen op een ondergrondse kluis, barbecuen op de binnenplaats, varen door de grachten of de teambanden versterken tijdens een outdooractiviteit?  
Het Muntgebouw biedt u en uw gasten vele mogelijkheden voor de zonnige zomermaanden. Speciaal voor deze zonnige maanden hebben wij arrangementen samengesteld, al  mogelijk vanaf 30 personen! 

Geldig in de maanden juni,juli en augustus.

 

 

Of bel ons direct.

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

BORRELEN 

HET BORRELARRANGEMENT

Borrelen op een ondergrondse kluis? Ontdek de warme gastvrijheid tijdens een heerlijke zomerborrel op onze binnenplaats. Omgeven door de prachtige architectuur van het pand genieten jullie twee uur lang van een speciaal samengesteld borrelarrangement.

Inhoud arrangement - vanaf 30 personen, twee uur
Geniet twee uur lang van dranken uit ons assortiment, noten & olijven op tafel en warme borrelhappen ( 3 per persoon) voor € 49,- per persoon inclusief zaalhuur en beveiliging, exclusief btw. 


vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

BARBECUEN

het barbecue arrangement

Barbecuen op de binnenplaats? Ontdek de intieme setting die het pand te bieden heeft en geniet van de culinaire kwaliteiten van onze chef-kok. Kom met uw gezelschap genieten van een onbezorgde avond in éen van de meest indrukwekkende monumenten van Utrecht. 

Inhoud arrangement - vanaf 30 personen, tweeënhalf uur
Geniet tweeênhalf uur van dranken uit ons assortiment en een uitgebreide barbecue voor € 87,- per persoon inclusief zaalhuur en beveiliging, exclusief btw. 

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

TEAMBUILDEN 

het zomerarrangement 

Kies voor een teambuilding activiteit, maar net even anders! Kraak samen met uw team geheime codes, zoek virtuele kluizen en gebruik de tofste gadgets om de wereld te redden. Doe de Citygame Mindfall in Utrecht samen met uw team en vier het na afloop met heerlijke dranken en happen.

Inhoud arrangement - vanaf 30 personen, vier uur
Word ontvangen in het Muntgebouw en ga vervolgens de uitdaging aan! Start de game bij Park Oog in Al en borrel anderhalf uur na met een ruime keuze van dranken uit ons assortiment en borrelhappen (3 per persoon) voor € 72,50 per persoon inclusief zaalhuur en beveiliging, exclusief btw.