MU+binnenplaats+avond+bewerkt.jpg

SCHITTERENDE ERFGOEDLOCATIE

Voor een spraakmakend winterevent

 

UW WINTEREVENEMENT IN ERFGOEDLOCATIE MUNTGEBOUW UTRECHT

Onze locaties Muntgebouw Utrecht en Mariënhof Amersfoort worden in de decembermaand ondergedompeld in winterse sferen. Verlichting in de bomen, knisperende vuurkorven en seizoensgeuren verspreiden zich door beide locaties… Met een warm welkom zorgen wij voor de perfecte setting voor een spraakmakend winterevent.

PERSOONLIJKE SERVICE, EEN ERVAREN TEAM

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. We delen met plezier onze kennis en ideeën. Daarnaast nemen wij de hele organisatie graag van jullie uit handen.

BEKIJK onze MOGELIJKHEDEN

Voor het gemak hebben we een brochure gemaakt waarin u diverse voorbeelden vindt van onze mogelijkheden voor diners en entertainment in 2019. Deze mogelijkheden gelden voor onze beide locaties. 

Meer weten over onze opties voor de decembermaand of een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

of bel ons direct

Schermafbeelding 2019-05-13 om 14.32.46.png
 

TIP: SPECIALE EVENEMENTENWEBSITE

Meer weten over het Muntgebouw als evenementenlocatie? Bekijk dan onze website Schitterende Erfdgoedparels. Naast meer informatie leest u hier eventcases van evenementen die in het verleden bij ons hebben plaatsgevonden.


Schermafbeelding 2019-05-13 om 14.27.41.png
Schermafbeelding 2019-05-13 om 14.27.54.png