Uw VERGADERing IN MUNTGEBOUW UTRECHT

Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de ruimtes van het Muntgebouw bieden u oneindige mogelijkheden. Al onze zalen beschikken over genoeg daglicht, moderne comfort en geavanceerde techniek. Door de vele vleugels en ruime gangen kunt u uw vergadering of bijeenkomst in alle rust laten plaatsvinden. Elke ruimte kent een eigen sfeer en ons team geeft u dan ook graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.
Hieronder een overzicht van onze zes meest gebruikte vergaderruimtes. Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

DAAROM HET MUNTGEBOUW

 • Uw vergadering op een bijzondere plek
 • Met 27 ruimtes is er voor elke gelegenheid een passende zaal
 • Finalist Nationale Meeting Award 2018

 

oranjezaal

Met haar grote ramen welke uitkijken op de prachtige binnenplaats heeft u gelijk een royaal gevoel. Tot 32 personen.

stijlkamer

Deze voormalig monumentale bibliotheek van de Muntmeester beschikt over veel licht, grote glas in lood ramen en fijn uitzicht. Tot 18 personen.

 

bibliotheek

Een heerlijke en praktische ruimte met veel daglicht en uitzicht op de woonarken in het Merwedekanaal. Tot 25 personen.

handelskamers

Deze 4 praktische vergaderruimtes zijn bieden voldoende daglicht, inspiratie en zijn gelegen op de tweede verdieping. Tot 16 personen.

dealingroom

Deze voormalige postkamer van de Koninklijke Nederlandse Munt is een moderne vergaderruimte met casino accesoires. Tot 16 personen.

 

Of bel 030 721 04 00

 

De samenwerking met het team van het muntgebouw wekt vertrouwen. Ze weten waar ze het over hebben, denken mee en zijn flexibel waar dat nodig is. Het beste voorbeeld is dat wij een dag voor ons event nog konden wisselen van zaal omdat we, tegen de verwachting in, met een grotere groep zouden zijn dan gepland. Ondanks onze grotere groep was de ontvangst nog steeds top, de catering tot in de puntjes geregeld en de sfeer uitermate goed. Een echte aanrader!
— Robert Bartels, Motion 5

Flexibele vergaderruimteS

U kunt onze vergaderruimtes inrichten voor elk type zakelijke aangelegenheid.  
Kies een inrichting die bij uw vergadering past:

 • Boardroom
  ideaal voor formele vergaderingen

 • Theater
  voor professionele presentaties

 • Training
  een comfortabele educatieve omgeving

 • U-vorm
  moedigt open discussies aan

Schermafbeelding 2018-10-22 om 14.46.25.png