• Alle zalen beschikken over daglicht
 • Authentieke en moderne vergaderzalen, voor elke gelegenheid passende zaal
 • Centraal gelegen
 

Vergaderruimte Muntgebouw Utrecht

Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de zalen van het Muntgebouw bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. In alle ruimten (groot en klein) vindt u modern comfort en geavanceerde techniek. Graag voegen wij daar onze persoonlijke en deskundige noot aan toe.

 


Door de vele vleugels en ruime gangen (toch ook weer intiem) kunt u gebruik maken van zalen om uw vergadering of bijeenkomst in alle rust te laten plaatsvinden. Elke zaal heeft een eigen sfeer.  
Sommige hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zijn juist flexibel te gebruiken. Ons team geeft u graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.

 

Flexibele vergaderruimten

U kunt onze vergaderruimten inrichten voor elk type zakelijke aangelegenheid – kies een inrichting die bij uw vergadering past:

 • Boardroom
  ideaal voor formele vergaderingen
 • Theater
  voor professionele presentaties
 • Training
  een comfortabele educatieve omgeving
 • U-vorm
  moedigt open discussies aan

Of kies uit standaard vergaderruimten, ontspannen maar vertrouwelijke ruimten of video vergaderruimten.

 

Businesslounge

Voorafgaand of na afloop van uw vergadering en/of evenement kunnen u en uw klanten zich ontspannen in de business lounge. Het gebruik van internet is gratis.

 

Of bel 030 291 04 33


We hebben een zeer geslaagde dag gehad in het Muntgebouw. Mijn collega’s waren allen zeer positief over deze bijeenkomst. Dank voor al het werk achter de schermen en de zeer prettige samenwerking.
— Karen Rensma, Rabobank Nederland
Mede dankzij jullie hulp, inzet, locatie, aandacht en nog veel meer, kunnen wij terugkijken op een héél geslaagde bijeenkomst! Ik krijg van alle kanten complimenten, ook over de organisatie van de dag, die ik zonder jullie hulp natuurlijk nooit zo voor elkaar had gekregen!
— Pauline Pacilly, Uitgeverij Malmberg
Alles was tot in de puntjes verzorgd. De rondleidingen, de catering, aanpassingen m.b.t. hapjes voor de kleinkinderen werden meteen positief opgepakt. Zeer tevreden gasten en dat is, zowel voor jullie als ons, waar het om gaat.
— Annelia Govers