De VERGADERlocatie van utrecht UTRECHT

Onze monumentale vergaderlocatie in het hart van Utrecht biedt u een scala aan mogelijkheden. Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de wij bieden altijd een vergaderruimte die bij uw bijeenkomst past.
Alle vergaderruimtes beschikken over genoeg daglicht en u vindt in alle zalen (groot en klein) moderne comfort en geavanceerde techniek.

Als u op zoek bent naar een locatie die u gasten niet snel zullen vergeten, bent u in het Muntgebouw aan het goede adres. De monumentale sfeer, de brede gangen en indrukwekkende trapportalen bieden een unieke setting voor uw vergadering. We bieden u vele rustige ruimtes met ieder een eigen sfeer en karakter.

Muntgebouw - Dirk Verwoerd kopie.jpg
 

vergaderlocatie met veelzijdige ruimtes

U kunt onze vergaderruimtes inrichten voor elk type zakelijke aangelegenheid – kies een inrichting die bij uw vergadering past of kies uit standaard vergaderruimtes. Ons team geeft u graag advies over alle mogelijkheden om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.

centraal in utrecht, goed bereikbaar

Of u nu komt met de auto of het openbaar vervoer, Muntgebouw Utrecht is goed bereikbaar en kent voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Kies uw manier van reizen en wij laten op onze speciale route en parkeren pagina zien hoe u het beste bij ons komt.

 
Zowel de voorbereiding als de uitvoer van onze bijeenkomst met vijf verschillende workshops verliep op rolletjes. Er wordt snel geschakeld en professioneel contact. Ook de technische was top! Prima locatie waar je snel weer terugkeert!
— Carolyne Zevenhuizen
Mede dankzij jullie hulp, inzet, locatie, aandacht en nog veel meer, kunnen wij terugkijken op een héél geslaagde bijeenkomst! Ik krijg van alle kanten complimenten, ook over de organisatie van de dag, die ik zonder jullie hulp natuurlijk nooit zo voor elkaar had gekregen!
— Pauline Pacilly, Uitgeverij Malmberg
 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
 

Of bel 030 291 04 00