VERGADEREN IN MUNTGEBOUW UTRECHT

Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de zalen van het Muntgebouw bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Alle zalen beschikken over genoeg daglicht en u vindt in alle ruimtes (groot en klein) moderne comfort en geavanceerde techniek. Graag voegen wij daar onze persoonlijke en deskundige noot aan toe.
 

Door de vele vleugels en ruime gangen kunt u gebruik maken van de ruimtes om uw vergadering of bijeenkomst in alle rust te laten plaatsvinden. Elke ruimte kent een eigen sfeer.  Sommige hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zijn juist flexibel te gebruiken. Ons team geeft u graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.

Zowel de voorbereiding als de uitvoer van onze bijeenkomst met vijf verschillende workshops verliep op rolletjes. Er wordt snel geschakeld en professioneel contact. Ook de technische was top! Prima locatie waar je snel weer terugkeert!
— Carolyne Zevenhuizen

Flexibele vergaderruimteS

U kunt onze vergaderruimtes inrichten voor elk type zakelijke aangelegenheid – kies een inrichting die bij uw vergadering past:

 • Boardroom
  ideaal voor formele vergaderingen

 • Theater
  voor professionele presentaties

 • Training
  een comfortabele educatieve omgeving

 • U-vorm
  moedigt open discussies aan

Of kies uit standaard vergaderruimtes, ontspannen maar vertrouwelijke ruimtes of video vergaderruimten.

 

Businesslounge

Voorafgaand of na afloop van uw vergadering en/of evenement kunnen u en uw klanten zich ontspannen in de business lounge. Het gebruik van internet is gratis.

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
 
 

Of bel 030 291 04 33

Mede dankzij jullie hulp, inzet, locatie, aandacht en nog veel meer, kunnen wij terugkijken op een héél geslaagde bijeenkomst! Ik krijg van alle kanten complimenten, ook over de organisatie van de dag, die ik zonder jullie hulp natuurlijk nooit zo voor elkaar had gekregen!
— Pauline Pacilly, Uitgeverij Malmberg