Uw VERGADERing IN MUNTGEBOUW UTRECHT

Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de ruimtes van het Muntgebouw bieden u oneindige mogelijkheden. Al onze zalen beschikken over genoeg daglicht, moderne comfort en geavanceerde techniek. Door de vele vleugels en ruime gangen kunt u uw vergadering of bijeenkomst in alle rust laten plaatsvinden. Elke ruimte kent een eigen sfeer en ons team geeft u dan ook graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.
Hieronder een overzicht van onze zes meest gebruikte vergaderruimtes. Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Beurs

De Beurs is een kleine en klassieke vergaderruimte met een hoog plafond, veel daglicht en uitzicht op het Merwedekanaal. Tot 8 personen.

oranjezaal

Met haar grote ramen welke uitkijken op de prachtige binnenplaats heeft u gelijk een royaal gevoel. Tot 32 personen.

stijlkamer

Deze voormalig monumentale bibliotheek van de Muntmeester beschikt over veel licht, grote glas in lood ramen en fijn uitzicht. Tot 18 personen.

 

bibliotheek

Een heerlijke en praktische ruimte met veel daglicht en uitzicht op de woonarken in het Merwedekanaal. Tot 25 personen.

handelskamers

Deze 4 praktische vergaderruimtes zijn bieden voldoende daglicht, inspiratie en zijn gelegen op de tweede verdieping. Tot 16 personen.

dealingroom

Deze voormalige postkamer van de Koninklijke Nederlandse Munt is een moderne vergaderruimte met casino accesoires. Tot 16 personen.

 

Of bel 030 291 04 33

 

Mede dankzij jullie hulp, inzet, locatie, aandacht en nog veel meer, kunnen wij terugkijken op een héél geslaagde bijeenkomst! Ik krijg van alle kanten complimenten, ook over de organisatie van de dag, die ik zonder jullie hulp natuurlijk nooit zo voor elkaar had gekregen!
— Pauline Pacilly, Uitgeverij Malmberg

Flexibele vergaderruimteS

U kunt onze vergaderruimtes inrichten voor elk type zakelijke aangelegenheid.  
Kies een inrichting die bij uw vergadering past:

 • Boardroom
  ideaal voor formele vergaderingen
 • Theater
  voor professionele presentaties
 • Training
  een comfortabele educatieve omgeving
 • U-vorm
  moedigt open discussies aan
   

escape room TIME - een perfecte break 

Sinds kort bevindt de allereerste virtual reality Escape Room van Europa zich in het Muntgebouw. Escape Room Time is de allereerste “real life” escape room.  In deze ultieme missie zullen jullie een virtuele wereld binnen stappen, maar ook in “real life” puzzels  oplossen.  Een ideale break of teamuitje. Vraag ons naar de mogelijkheden!