Uw VERGADERing IN MUNTGEBOUW UTRECHT

Wat de aard, de vorm en het doel van uw vergadering ook mag zijn, de ruimtes van het Muntgebouw bieden u oneindige mogelijkheden. Al onze zalen beschikken over genoeg daglicht, moderne comfort en geavanceerde techniek. Door de vele vleugels en ruime gangen kunt u uw vergadering of bijeenkomst in alle rust laten plaatsvinden. Elke ruimte kent een eigen sfeer en ons team geeft u dan ook graag advies om de faciliteiten die u zoekt ook zo goed mogelijk in te vullen.

Hieronder een overzicht van onze zes meest gebruikte vergaderruimtes. Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
 

 

BROUWERSKAMER

De Brouwerskamer kenmerkt zich door ale authentieke details zoals de muntkabinetten, de schilderingen en het hoge plafond.

oranjezaal

Met haar grote ramen welke uitkijken op de prachtige binnenplaats heeft u gelijk een royaal gevoel. Tot 32 personen.

stijlkamer

Deze voormalig monumentale bibliotheek van de Muntmeester beschikt over veel licht, grote glas in lood ramen en fijn uitzicht. Tot 18 personen.

 

bibliotheek

Een heerlijke en praktische ruimte met veel daglicht en uitzicht op de woonarken in het Merwedekanaal. Tot 25 personen.

handelskamers

Deze 7 praktische vergaderruimtes zijn bieden voldoende daglicht, inspiratie en zijn gelegen op de tweede verdieping. Tot 32 personen.

dealingroom

Deze voormalige postkamer van de Koninklijke Nederlandse Munt is een moderne vergaderruimte met casino accesoires. Tot 16 personen.

 

vraag nu een gratis informatiepakket aan

Op uw gemak alle mogelijkheden nalezen? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het informatiepakket. Inclusief een handig overzicht van alle ruimtes en de capaciteit. 
 

Winnaars201811.png

Binnen 1 werkdag reactie. Beloofd! 

Schermafbeelding 2018-10-22 om 14.46.25.png