Service en werkwijze

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede locatie aan moet voldoen. U staat als opdrachtgever, en hiermee ook uw gasten, altijd centraal. 
Natuurlijk delen wij onze kennis graag met u en dragen wij graag ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen wij binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

Belangrijk bij onze werkwijze is dat vanaf het voortraject van uw bijeenkomst tot en met de evaluatie u al uw ideeën en wensen bespreekt met één vaste, ervaren contactpersoon.
In juli 2010 heeft het Muntgebouw zijn zilveren Green Key behaald; hét internationale keurmerk voor bedrijven die serieus en controleerbaar bezig zijn met milieuzorg.
 

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

over Het Team

Adriaan Derksen en Pieter Aalbers zijn sinds januari 2014 de trotse pandbewaarders van het Muntgebouw. Ons team staat met onze gastheren en gastvrouwen klaar om u en uw gasten een beleving te geven van passie, kwaliteit en gastvrijheid. Samen met onze chef-kok, het serviceteam en de leidinggevenden vormen wij een ervaren en gedreven team.

Adriaan Derksen: “Het Muntgebouw is een bijzonder monumentaal erfgoed waar verschillende soorten bijeenkomsten samen met onze partners op een hoog niveau worden uitgevoerd''  (Trends for RentSkanna en Clipper MS).

 

onze VASTE PARTNERS

Al jaren werken wij met dezelfde toegewijde vaste partners in AV techniek, interieur en sfeer. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw wensen en snel schakelen.
Wij geloven heilig in de kracht van samenwerken en samen met onze partners zorgen wij dan ook dat uw dag onvergetelijk wordt. 

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.


Dank voor de goede verzorging. En een heel speciale dank aan jouw collega; een rots in de branding en een schat bovendien. Nóóít laten gaan!
— Inge Kraft, ESEK-European
Het personeel denkt met je mee en regelt de dingen zoals gevraagd. Het is een fantastisch mooi gebouw met grote en kleine ruimtes. Alles is goed bevallen en we komen zeker terug!
— M. Broersma