Service en werkwijze

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede locatie aan moet voldoen. U staat als opdrachtgever, en hiermee ook uw gasten, altijd centraal. 
Natuurlijk delen wij onze kennis graag en dragen wij met veel plezier ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen wij binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

Belangrijk bij onze werkwijze is dat vanaf het voortraject van uw bijeenkomst tot en met de evaluatie u al uw ideeën en wensen bespreekt met één vaste en ervaren contactpersoon.

In juli 2010 heeft het Muntgebouw zijn zilveren Green Key behaald; hét internationale keurmerk voor bedrijven die serieus en controleerbaar bezig zijn met milieuzorg.

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

over Het Team

Adriaan Derksen en Pieter Aalbers zijn sinds januari 2014 de trotse pandbewaarders van het Muntgebouw. Het gehele team staat klaar om u en uw gasten een beleving te geven van passie, kwaliteit en gastvrijheid, van eerste contact tot evaluatie. 

Samen met de chef-kok, het serviceteam en de leidinggevenden vormen wij een ervaren en gedreven team.

Adriaan Derksen: “Het Muntgebouw is een bijzonder monumentaal erfgoed waar verschillende soorten bijeenkomsten samen met onze partners op een hoog niveau worden uitgevoerd''  (Trends for RentSkanna en Clipper MS).

 

onze VASTE PARTNERS

Al jaren werken wij met dezelfde toegewijde vaste partners in AV techniek, interieur en sfeer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en goed inspelen op uw wensen. Wij geloven heilig in de kracht van samenwerken en samen met onze partners zorgen wij dan ook dat uw dag onvergetelijk wordt!

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.Dank voor de goede verzorging. En een heel speciale dank aan jouw collega; een rots in de branding en een schat bovendien. Nóóít laten gaan!
— Inge Kraft, ESEK-European

Vanaf het eerste telefonisch contact voelt het team van het Muntgebouw aan als een warm bad. Behulpzaam accuraat, kundig en bovenal gastvrij. De ruimtes zijn prachtig!
— Glenn Martens - COR Events