Parkeren & Route

Of u nu komt met de auto of het openbaar vervoer, Muntgebouw Utrecht is goed bereikbaar en kent voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Kies uw manier van reizen en wij laten hieronder zien hoe u het beste bij ons komt.


DOWNLOAD ONZE ROUTES

 

MET DE AUTO - VANAF A2 naar JAARBEURS P1

klik op de afbeelding om deze te vergroten

Houdt Ring Utrecht aan richting Utrecht Centrum en neem Afslag 8, Jaarbeurs/Centrum/ De Meern. Volg borden centrum en vervolgens borden ‘Parkeren Jaarbeurs 300. Aan u rechterzijde vindt u nog voor u het centrum binnenrijdt parkeerplaats P1 aan de rechterzijde.

Vanaf Jaarbeurs P1 naar het Muntgebouw
Verlaat de parkeerplaats aan de zijde van de Graadt van Roggenweg en steek bij de verkeerslichten de weg over. Ga aan de overzijde rechtdoor de Koningsbergerstraat in en volg de weg tot aan het water. Sla vervolgens linksaf richting de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na enkele minuten lopen aan uw linkerhand op de hoek.

Let op, verkeershinder op de A12 : Vanaf vrijdag 27 september zijn er door werkzaamheden aan de Galecopperbrug verkeershinder zijn rond Utrecht. Gedurende 5 tot 6 weken zijn er minder rijstroken op de A12 in oostelijke richting (rijrichting Arnhem). Lees meer.

 

MET HET OV - LOPEN VANAF UTRECHT STATION

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw. Neem uitgang Jaarbeursplein en steek het Jaarbeursplein over. Sla rechtsaf de Croeselaan over en loop via het kruispunt tot aan het water. Sla bij het water linksaf naar de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na ongeveer 6 minuten lopen aan uw linkerhand.

Vanaf Utrecht CS met het OV naar het Muntgebouw
Pak tram 60 of 61 of buslijnen 4, 5, 7, 90 en 102 richting Graadt van Roggenweg. Stap bij deze halte uit en ga rechtsaf de weg over en sla schuin de Koningsbergerstraat in. Volg deze weg tot aan het water en ga linksaf de Leidseweg in. U vindt het Muntgebouw aan uw linkerhand op de hoek.