een spetterend personeelsfeest in het muntgebouw  

headerpf.jpg

Een veelzijdige & INDRUKWEKKENDE locatie VOOR UW PERSONEELSFEEST

Door de veelzijdigheid en capaciteit biedt het Muntgebouw mogelijkheden voor ieder personeelsfeest. Onze locatie is geschikt tot maar liefst 1.000 personen!

Met onze ervaring denken wij graag mee en dagen we met plezier ideeën aan die passen bij de invulling van uw personeelsfeest. Onze locatie is van zichzelf al een bijzondere entourage. De hoge gangen, de indrukwekkende trapportalen en de architectuur van het pand dragen al direct bij aan de beleving voor uw gasten.

Het Muntgebouw is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots. Met onze ervaring  kunnen wij altijd iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

Wij helpen u graag verder!

 

wij denken met u mee

Wij kunnen een deel van de organisatie verzorgen of de totale regie in handen nemen.
Ons team heeft de kennis in huis en met veel plezier helpen we om uw event onvergetelijk te maken.

ENTERTAINMENT

Op zoek naar een DJ, spetterende band, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden.

DAAROM HET MUNTGEBOUW

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar voor uw gasten
  • Een vast contactpersoon tijdens het gehele traject die met u meedenkt en ontzorgt waar gewenst
  • Bewezen kwaliteit op gebied van service en gastvrijheid

 

tip

Meer weten over het Muntgebouw als evenementenlocatie? Bekijk dan onze website Schitterende Erfdgoedparels. Naast meer informatie leest u hier eventcases van evenementen die in het verleden bij ons hebben plaatsgevonden.

MU+binnenplaats+avond+bewerkt.jpg