WIJNSLOEP.NL is een nieuw product van wijnbar Zuster Margaux

Logo+Grijs+(ZM).png

Over WIJNSLOEP.NL

WIJNSLOEP.NL is een nieuw product van wijnbar Zuster Margaux in Amersfoort. De wijnbar en wijnsloep zijn net als het Muntgebouw onderdeel van The Attention Group.


Proef op de wijnsloep al het lekkers dat bij Zuster Margaux gegeten en gedronken wordt, maar dan op het water. Geniet samen met gezelschap van een heerlijke vaartocht door de prachtige wateren van Utrecht en omgeving onder het genot van een goed glas wijn en eten. Normalerwijs vaart de wijnsloep in de omgeving van Utrecht, zoals de in de Vecht en de Loosdrechtse plassen.De sloep biedt plaats aan 8 personen. Door zijn bijzondere bouw is het heerlijk comfortabel zitten. Er is beschikking over een geluidsinstallatie en de kap kan worden opgezet indien gewenst.

De wijnsloep leent zich perfect voor verschillende soorten momenten van samenzijn, in combinatie met een bijeenkomst in het Muntgebouw tot aan intiem familie uitje.

ETEN & DRINKEN

Ieder seizoen selecteert de wijnsloep de heerlijkste wijnen en bijpassende gerechten die gemakkelijk en verrassend. Er kan gekozen worden uit twee arrangementen, een borrelarrangement of dinerarrangement.
De wijnschippers hebben veel vaarervaring en als levensgenieters zijn zij goed op de hoogte van alle wijnen en gerechten.

 

Kijk op de website voor alle informatie over de mogelijkheden .

 
Bas+Uijlings+fotografie-061.jpg
Bas+Uijlings+fotografie-049.jpg