Accreditatiecongres Case

Case Congreseditie Muntgebouw Utrecht

Accreditatiecongres

Wij houden ons niet bezig met de inhoud van het congres, maar ondersteunen organisatoren vooral met alle uitdagingen die bij de dag(en) komen kijken. Zo ook bij een accreditatie congres, een congres die gekoppeld is aan een educatieprogramma en waar deelnemers na afloop accreditatiepunten voor behalen.

We ondersteunen waar de behoefte ligt, bijvoorbeeld de organisatie van congresregistratie. Of wanneer het juist belangrijk is dat deelnemers momenten vinden om elkaar informeel te ontmoeten en een gesprek aan te gaan. Ook zien we vaak dat productsponsoren een grote rol innemen op de dag. Voor deze sponsoren is voldoende ruimte én een strategische plek belangrijk. Hierdoor zien we in ons pand - dat van oorsprong niet is gebouwd als evenementenlocatie - vaak de meest in het oog springende standbouw! Zo ontwikkelt een congres zich vaak ook tot een kleine productpresentatie en/of beurs.

Vanuit het thema en doel van het congres kunnen wij weer een bijdrage leveren met een passend horecaconcept en/of gastvrijheidsconcept. Neem bijvoorbeeld ons 'doe het zelf' concept in de Muntstraat..Wij zijn continu in ontwikkeling en dynamische evenementen als deze zorgen ervoor dat we constant weer creatief worden uitgedaagd en ingezet! 

Schermafbeelding 2018-02-28 om 12.58.43.png