Tentoonstelling kunstschilder Trienko in Muntgebouw Utrecht

De hele maand oktober 2015 is in Muntgebouw Utrecht een greep uit de collectie van kunstschilder Trienko te bewonderen. Met zijn werken, geïnspireerd door bekende kunstenaars en gebeurtenissen uit zijn eigen leven, heeft hij het hart van velen al gestolen.  
Zijn passie voor schilderkunst begon al in zijn jeugd. Pas in 2013 is hij zelf weer in het penseel geklommen en sindsdien doet hij niets liever. Al zijn schilderijen zijn tributes aan door hem bewonderde, grote kunstenaars als Salvador Dali, Picasso en van Gogh. 
Zijn tribute aan Vermeer; ‘Mijn parel, de Koningin van Oranje’ won in 2014 de tweede publieksprijs bij de Annual Dutch Art Fair. Het schilderij is een ode aan ‘Meisje met de Parel’ van Vermeer en Koningin Maxima.

De hele maand oktober zijn de werken van Trienko te vinden in de brede gangen van het Muntgebouw.  

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties.
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties.