de ruimtes in de muntstraat

In onze Muntstraat zijn vijf ruimtes te vinden waaronder Muntstraat 9, die plenair ruimte biedt aan 250 personen in theateropstelling. De Muntstraat heeft een exclusieve ontvangstruimte die verdeelt is over Muntstraat 23 en 27

Daarnaast beschikt de Muntstraat over twee (sub)ruimtes, die ruimte bieden aan respectievelijk 50 en 45 personen in theateropstelling: Muntstraat 7 en Muntstraat 25.
We hanteren verschillende tarieven voor onze ruimtes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

OVER De muntstraat

De ruimtes die vroeger dienden als het depot van  het  Geldmuseum zijn nu geopend voor bijeenkomsten. De Muntstraat is gelegen op de eerste etage van het pand. Aan deze straat kunt u vijf huisnummers vinden, hiermee zijn de ruimtes aangeduid. 

In de Muntstraat kunnen u en uw gasten letterlijk ‘alles uit de kast’ halen! Hier werken wij streetfood-wise. Dit concept presenteren wij volledig disposable. Bekijk onze arrangementen.  

De zoete lekkernijen tijdens het ontvangst en de lunch presenteren wij vanuit de kasten aan de wand. Koffie, thee en water is te verkrijgen vanuit onze industriële warmhoud-taps. Frisdranken, vruchtensappen en flesjes water presenteren we in speciaal ontworpen statafels gevuld met crushed ice. Tijdens een borrel presenteren wij vanuit deze statafels ook flesjes bier en wijn. De ontvangstruimtes zijn ook uitermate geschikt voor borrels en diners.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.
 

 

Muntstraat 7-9

Een ruimte met industriële uitstraling en met ruim 280m2 zeer geschikt voor bijeenkomsten tot 250 personen in theateropstelling. Lees meer.

Muntstraat 23

Een ideale ontvangstruimte in combinatie met een bijeenkomst in Muntstraat 7-9. Hier wordt gewerkt met het streetfood-concept. Lees meer.

 

Muntstraat 25

Een ruimte die zich perfect leent voor presentaties, presentaties,lezingen en vergaderingen. Tevens zeer geschikt als subruimte tot maximaal 45 personen. Lees meer.

muntstraat 27

Een ontvangstruimte die wordt gekenmerkt met een prachtig uitzicht op de binnenplaats. Ook geschikt voor borrels en recepties tot maximaal 50 personen. Lees meer.