TOPLOCATIE MET BIJZONDERE WAARDEN

Een unieke locatie op een bijzondere historische plek! De lange en rijke geschiedenis van dit monumentale pand begint omstreeks 1900 en behoort sindsdien tot de mooiste gebouwen van Utrecht. De locatie is op steenworp afstand gelegen van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.
 

Indrukwekkend monument

Het Muntgebouw is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt. Nu combineert de huidige moderne uitstraling  perfect met de authentieke charme van het Muntgebouw.  Toen in 2011 het Muntgebouw 100 jaar bestond sloeg prinses Beatrix ter ere van deze gelegenheid de speciale herdenkingsmunt.
 

Professionele begeleiding en bewuste, hoogwaardige catering.

Rust en comfort

Ons brede aanbod van maar liefst 27 zalen biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een bijzonder congres, beurs,  feest, bedrijfspresentatie, een chique galadiner en meer!

Op het Muntplein, grenzend aan onze prachtige binnenplaats, heerst een oase van rust. Deze ruimtes zijn perfect voor feestelijke borrel of receptie. 

Of neem onze Productieruimte, deze ruimte heeft een perfecte indeling en  is zeer geschikt voor alle soorten bijeenkomsten als een congres, product-presentatie, bruisend feest of een galadiner.


Professionele begeleiding

Wij zorgen voor professionele begeleiding en bewuste, hoogwaardige catering. Om deze hoge kwaliteit te leveren werken wij samen met verschillende toeleveranciers.  Hierdoor is het mogelijk om een zeer goed afgestemd programma voor u samen te stellen.
Uw evenement wordt volledig op uw wensen afgestemd en wij denken natuurlijk graag met u mee. Maar bovenal zetten we elke keer weer een stapje extra om u te blijven verrassen.

Fotogeniek monument

Het Muntgebouw is een zeer fotogenieke locatie en vormt dan ook een prachtig decor voor foto- en filmopnamen. Het Muntgebouw is centraal gelegen in het centrum van Utrecht en daarom dé ideale locatie om al uw evenementen te laten plaatsvinden. Het Muntgebouw is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en kent voldoende parkeergarages in de buurt.

In het hart van het pand ligt het gerestaureerde Auditorium. Vroeger werkte hier de emailleurs en edelsmeden van de Koninklijke Nederlandse Munt. Momenteel kent deze ruimte een bijzondere sfeer dankzij zijn houten plafond, dat in de originele staat (1911) met sheddak – een zadeldak met in één vlak glazen lichtopeningen – is teruggebracht.

 

En zie meteen een overzicht van de
capaciteit van al onze ruimtes!

 
Een erg fijne locatie, ook voor grote groepen. Opvallend is de flexibiliteit van de organisatie, zowel voorafgaand aan het evenement als tijdens. Voor herhaling vatbaar.
— Suzan Reijrink - CBR
 

Productieruimte