feestzaal in hartje utrecht

Voor elke gelegenheid vindt u een passende ruimte bij evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht. Deze spraakmakende locatie biedt ruimte tot maarliefst 1000 personen!

Een receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor elk samenzijn. Centraal gelegen in Utrecht met een prachtige ambiance en oneindige culinaire mogelijkheden.
Onze locaties is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots. Wij denken graag met u mee en dragen graag ideeën aan voor de invulling van uw evenement. Wij kunnen  altijd  iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

 
 

SERVICE EN WERKWIJZE

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede locatie aan moet voldoen. U staat als opdrachtgever, en hiermee ook uw gasten, altijd centraal. 
Natuurlijk delen wij onze kennis graag met u en dragen wij graag ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen wij binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

Belangrijk bij onze werkwijze is dat vanaf het voortraject van uw bijeenkomst tot en met de evaluatie u al uw ideeën en wensen bespreekt met één vaste, ervaren contactpersoon.

Centraal gelegen locatie

Muntgebouw Utrecht is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. 
 

food munt.jpg
 

DAAROM HET MUNTGEBOUW
 

  • Met 27 ruimtes voor elk evenement een passende ruimte en setting
  • Indrukwekkende locatie op een centrale plek
  • Een vast contactpersoon van eerste contact tot evaluatie
 

ENTERTAINMENT

Een DJ, live muziek, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

De zalen van het Muntgebouw hebben elk een eigen karakter, zo is uw bijeenkomst nooit 'doorsnee'. Kies een ruimte die bij uw bijeenkomst past of huur de hele locatie af voor een beurs, feest of congres. 

 
De samenwerking met het team van het muntgebouw wekt vertrouwen. Ze weten waar ze het over hebben, denken mee en zijn flexibel waar dat nodig is. Het beste voorbeeld is dat wij een dag voor ons event nog konden wisselen van zaal omdat we, tegen de verwachting in, met een grotere groep zouden zijn dan gepland. Ondanks onze grotere groep was de ontvangst nog steeds top, de catering tot in de puntjes geregeld en de sfeer uitermate goed. Een echte aanrader!
— Robert Bartels - Motion 5