Voor elk EINDEJAAR evenement naar muntgebouw utrecht

De feestmaand december en de eerste weken van januari zijn elk jaar net weer even wat specialer. De locatie zorgt voor een warme setting, binnen ruikt het naar december door de geuren van kaneel en dennennaalden.. én de locatie schittert in het avondlicht.  Ook zetten de gasten vaak net dat extra beentje voor om er op en top uit te zien.

De afgelopen jaren en ook dit jaar zien wij weer verschillende mooie winterevenementen de revue passeren in het Muntgebouw. Gala's, prachtige diners, recepties & personeelsfeesten. Laat u inspireren en informeer naar de mogelijkheden!

Of bel 030 - 291 04 33

 
Fotografie: Matthijs van Santen de Hoog

Fotografie: Matthijs van Santen de Hoog


 

nieuwjaarsrecepties

Onze locatie heeft meerdere plenaire ruimtes om de nieuwjaarsrede te geven, kijk bijvoorbeeld eens naar het Auditorium. Het voordeel van het Muntgebouw is dat naast elke ruimte waar de nieuwjaar speech wordt gehouden er altijd een naastgelegen ruimte is waar van te voor- of achteraf geborreld kan worden. Een nieuwjaarsreceptie inclusief bubbels en hapjes kan al vanaf € 28,50 p.p.  

 

gala

Zwarte smokings en prachtige cocktail= en/of galajurken. Een ‘perfect match’ met de monumentale trappen en hoge authentieke gangen.  Na binnenkomst worden uw gasten ontvangen met canapés en amuselolly’s waarna – afhankelijk van het programma – er bijvoorbeeld een klassiek Diner Dansant plaatsvind in de Productieruimte. Wij denken met onze ervaring graag mee aan de invulling, om uw gala onvergetelijk te maken!

 

 
Schermafbeelding 2017-09-20 om 14.07.46.png
 

Kerstfeest

Vuurkorven, kerstbomen en rode ballen in overvloed. U zegt het maar! Graag kleden wij met onze partners het gehele Muntgebouw aan voor uw kerstfeest. Dit is al mogelijk vanaf 100 personen, en als u echt heel groots wilt….het Muntgebouw kan in zijn geheel worden afgehuurd voor 800 personen. Wij verzorgen alles van A tot Z, opdat u kunt genieten en ontspannen de Kerst kunt inluiden met uw collega ‘s.

 

 

private dining

Onze monumentale ruimtes – zoals de Stijlkamer – lenen zich uitstekend voor een memorabele private dining. Onze chef-kok stelt een prachtig diner samen (vaak vier gangen) en houdt natuurlijk rekening met uitzonderingen en allergie wensen.   Door onze nauwe samenwerking met Wijnbar Zuster Margaux (Amersfoort) verzorgen wij ook de mooiste bijpassende wijnen voor bij de gangen. 


Het Muntgebouw is een fantastische locatie. Wij hebben een afdelingsevenement georganiseerd. Met ongeveer 50 collega’s hebben we een middag en avond beleefd in het Muntgebouw. Alles is er tot in de puntjes geregeld. Het gebouw zelf straalt een bepaalde allure uit en het team dat voor je klaar staat heeft gastvrijheid begrepen. Overal is aan gedacht. De aankleding, de keuken en de techniek zijn dik in orde. Het Muntgebouw en haar team zijn een hele dikke aanrader!
— Ritse Dortmund
Er zijn maar heel weinig locaties met zoveel historie, uitstraling en vooral mogelijkheden. De communicatie is soepel en ze beantwoorden alle mogelijke vragen binnen mum van tijd. De service en ondersteuning van het Muntgebouw is gedurende de hele organisatie top geweest. Ik kan iedereen de locatie aanraden voor evenementen.
— Pleun de Mönnik - The Law Factory