MU+binnenplaats+avond+bewerkt.jpg

de evenementenlocatie van utrecht

Onze unieke evenementenlocatie in Utrecht bestaat uit 27 ruimtes met ieder een eigen karakter en capaciteit. Op onze evenementenlocatie ontvangen wij dagelijks bijzondere opdrachtgevers en verzorgen wij de meest uiteenlopende evenementen, van 10 tot 1000 personen en van sitting diner tot aan een spetterend personeelsfeest. Muntgebouw Utrecht is een monument van meer dan 100 jaar oud, is letterlijk een locatie van waarde en kent veel karakter. Kom gerust langs en ervaar de sfeer zelf. Wij vertellen u graag meer! Onze locatie is makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer en biedt u vele mogelijkheden voor u evenement.

 

evenementenlocatie in utrecht voor elk type evenement

vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.

zakelijke evenementen

Op zoek naar een evenementenlocatie in Utrecht voor uw teambuilding, inspiratiedag of personeelsfeest? De veelzijdigheid en functionaliteit van het Muntgebouw zorgt voor de juiste setting! Van een intieme teambuildingsdag voor 15 personen tot een spetterende jaarafsluiting voor 1.000 medewerkers, het kan het allemaal.

Schermafbeelding 2019-09-12 om 15.03.07.png

DINEREN MET GROEPEN

Onze locatie kent vele ruimtes die zich perfect lenen zich perfect voor een mooi en besloten diner, van intiem, tot groots! Op basis van uw wensen kan ieder onderdeel volledig naar eigen wens worden ingevuld: menu, interieurstyling, aankleding en meer!

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor iedere vorm van samenzijn. Van kleine tot grote gezelschappen, van binnen tot buiten of van intiem tot groots… Wij denken graag mee en dragen met plezier ideeën aan voor de invulling van uw evenement.


Veelzijdige evenementenlocatie

Met zijn 27 ruimtes biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte. Niet voor niets is het monument dan ook uitgeroepen tot één van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!

Een DJ, band, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

 

SPECIALE evenementenWEBSITE

Meer weten over het Muntgebouw als evenementenlocatie? Bekijk dan onze website Schitterende Erfdgoedparels. Naast meer informatie leest u hier eventcases van evenementen die in het verleden bij ons hebben plaatsgevonden.

50512685_1280885778743857_2054318694883917824_o.jpg
Publieksprijs-2018-categorie-XL---Zilver.jpg
Utrecht-XL1.jpg