Voor elk evenement naar muntgebouw utrecht

 

zakelijke evenementen

Teambuilding, inspiratiedag of personeelsfeest? De ambiance van het Muntgebouw zorgt voor de juiste setting! Door de markante indeling van het pand zijn alle ruimtes makkelijk te koppelen aan andere ruimtes en/of de binnenplaats. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een feestavond in de Productieruimte een live-band te laten optreden, terwijl ophet buitenterras gasten rustig met elkaar kunnen praten en genieten van de open keuken. Zo zijn er ook prachtige uitvoeringen geweest waarin een tweedaags evenement zich liet splitsten in een congresgedeelte, een beurs én productintroductie.

Door de veelzijdigheid en capaciteit biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte. Niet voor niets is het monument dan ook uitgeroepen tot één van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!

 

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor elk samenzijn. Centraal gelegen in Utrecht met een prachtige ambiance en oneindige culinaire mogelijkheden.
Onze locaties is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots. Wij denken graag met u mee en dragen graag ideeën aan voor de invulling van uw evenement. Wij kunnen  altijd  iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

ENTERTAINMENT

Een DJ, live muziek, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
 

Private dining

Onze ruimtes lenen zich perfect voor een mooi en besloten diner op maat. Op basis van uw wensen kan ieder onderdeel volledig naar eigen wens worden ingevuld: menu, interieurstyling, kleding personeel, aankleding en meer!
De mogelijkheden voor de invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos; samen met onze chefs zijn wij constant op zoek naar unieke smaakcombinaties en verrassende gerechten. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame streekproducten. 

 

TROUWEN

Wat velen wellicht niet weten is dat er bij ons huwelijken voltrokken kunnen worden. ‘Ja, ik wil’ klinkt heel anders wanneer u dit uitspreekt in de authentieke Stijlkamer of op het terras omringd door onze eeuwenoude muren. Kortom, het Muntgebouw biedt grenzeloze en unieke mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag. De ceremonie, receptie, het diner, het feest of de gehele bruiloft.. Bij ons kan het allemaal. Bekijk voor meer trouwinformatie onze speciale trouwpagina

 

Of bel 030 - 291 04 33


Het onderscheid, daar gaat het om. En bij het Muntgebouw in Utrecht is daar zeker sprake van. Los van het gebouw en de prima ingerichte ruimtes, is mij de de gedrevenheid en professionaliteit van de medewerkers opgevallen, hostmanship en vakmanschap! Ze hebben hart voor de zaak en voor die van hun gasten.
— Marleijn de Groot
Het Muntgebouw Utrecht is een perfecte plek en ingrediënt voor het slagen van een event. Samenwerking, productief meedenken en flexibiliteit is hoe wij het Muntgebouw hebben ondervonden. Bedankt voor al jullie medewerking. Ik heb het als zeer prettig mogen ervaren.
— Bjorn Hamburg
Er zijn maar heel weinig locaties met zoveel historie, uitstraling en vooral mogelijkheden. De communicatie is soepel en ze beantwoorden alle mogelijke vragen binnen mum van tijd. De service en ondersteuning van het Muntgebouw is gedurende de hele organisatie top geweest. Ik kan iedereen de locatie aanraden voor evenementen.
— Pleun de Mönnik - The Law Factory