uw evenement in muntgebouw utrecht

zakelijke evenementen

Door de markante indeling van het Muntgebouw zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grotere ruimtes en/of binnenplaats.  
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een feestavond in de Productieruimte een live-band te laten optreden, terwijl in de Schatkamer of  het buitenterras gasten rustig met elkaar kunnen praten en culinair genieten van de open keuken. Zo zijn er ook prachtige uitvoeringen geweest waarin een tweedaags evenement zich liet splitsten in een congresgedeelte, beurs en productintroductie.

Door deze veelzijdigheid biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte.
Niet voor niets is het Muntgebouw dan ook uitgeroepen tot een van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!
 

 

Of bel 030 - 291 04 33

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een receptie,familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor elk samenzijn. Centraal gelegen in Utrecht met een prachtige ambiance en oneindige culinaire mogelijkheden.
Onze locaties is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots.

Wij dragen graag ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen wij binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

 

Private dining

Onze ruimtes zijn uitermate geschikte voor een mooi, besloten diner op maat. Op basis van uw ideeën en doelstellingen kan ieder facet van het diner volledig naar eigen wens worden ingevuld. Dat geldt niet alleen voor de samenstelling van het menu, maar ook voor de styling van het interieur, kleding en presentatie van het personeel en het entertainment.

De mogelijkheden voor de invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos; samen met onze chefs zijn wij constant op zoek naar unieke smaakcombinaties en verrassende gerechten. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame streekproducten. 

 

TROUWEN IN MUNTGEBOUW UTRECHT

Wat velen wellicht niet weten is dat er bij ons huwelijken voltrokken kunnen worden. ‘Ja, ik wil’ klinkt heel anders wanneer u dit uitspreekt in de authentieke Stijlkamer of op het terras omringd door onze eeuwenoude muren. Kortom, het Muntgebouw biedt grenzeloze en unieke mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag.
De ceremonie, receptie, het diner, het feest of de gehele bruiloft.. Bij ons kan het allemaal!


 

ENTERTAINMENT

Een DJ, live muziek, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

FEESTCONCEPTEN

Wij denken graag met u mee in de organisatie en invulling van uw feest. Wij kunnen dit samen met u doen of met een organisatiebureau. Uiteraard is een feest op maat ook mogelijk. 
 


Het onderscheid, daar gaat het om. En bij het Muntgebouw in Utrecht is daar zeker sprake van. Los van het gebouw en de prima ingerichte ruimtes, is mij de de gedrevenheid en professionaliteit van de medewerkers opgevallen, hostmanship en vakmanschap! Ze hebben hart voor de zaak en voor die van hun gasten.
— Marleijn de Groot
Het Muntgebouw Utrecht is een perfecte plek en ingrediënt voor het slagen van een event. Samenwerking, productief meedenken en flexibiliteit is hoe wij het Muntgebouw hebben ondervonden. Bedankt voor al jullie medewerking. Ik heb het als zeer prettig mogen ervaren.
— Bjorn Hamburg
Er zijn maar heel weinig locaties met zoveel historie, uitstraling en vooral mogelijkheden. De communicatie is soepel en ze beantwoorden alle mogelijke vragen binnen mum van tijd. De service en ondersteuning van het Muntgebouw is gedurende de hele organisatie top geweest. Ik kan iedereen de locatie aanraden voor evenementen.
— Pleun de Mönnik - The Law Factory