Voor elk evenement naar muntgebouw utrecht

 

zakelijke evenementen

Teambuilding, inspiratiedag of personeelsfeest? De ambiance van het Muntgebouw zorgt voor de juiste setting! Door de markante indeling van het pand zijn alle ruimtes makkelijk te koppelen aan andere ruimtes en/of de binnenplaats. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een feestavond in de Productieruimte een live-band te laten optreden, terwijl buiten op de Binnenplaats gasten rustig met elkaar kunnen praten en genieten van de open keuken. 

Door de veelzijdigheid en capaciteit biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte. Niet voor niets is het monument dan ook uitgeroepen tot één van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!

 

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor elk samenzijn.  Onze locaties is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots. Wij denken graag mee en dragen met plezier ideeën aan voor de invulling van uw evenement. Met onze ervaring  kunnen wij altijd iets bijzonders bieden om uw evenement tot een onvergetelijk moment te maken.

ENTERTAINMENT

Een DJ, band, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
 

Private dining

Onze ruimtes lenen zich perfect voor een mooi en besloten diner op maat. Op basis van uw wensen kan ieder onderdeel volledig naar eigen wens worden ingevuld: menu, interieurstyling, kleding personeel, aankleding en meer!
De mogelijkheden voor de invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos; samen met onze chef-kok en zijn brigade zijn wij constant op zoek naar unieke smaakcombinaties en verrassende gerechten. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame streekproducten. 

 

TROUWEN

Wat velen wellicht niet weten is dat er bij ons huwelijken voltrokken kunnen worden. ‘Ja, ik wil’ klinkt heel anders wanneer u dit uitspreekt in de authentieke Stijlkamer of op het terras omringd door onze eeuwenoude muren. Kortom, het Muntgebouw biedt grenzeloze en unieke mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag. De ceremonie, receptie, het diner, het feest of de gehele bruiloft...Bij ons kan het allemaal. Bekijk voor meer trouwinformatie onze speciale trouwpagina

 

 

VRAAG NU EEN GRATIS INFORMATIEPAKKET AAN

Op uw gemak alle mogelijkheden nalezen? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het informatiepakket. Inclusief een handig overzicht van alle ruimtes en de capaciteit. 
 

Binnen 1 werkdag reactie. Beloofd! 

Er zijn maar heel weinig locaties met zoveel historie, uitstraling en vooral mogelijkheden. De communicatie is soepel en ze beantwoorden alle mogelijke vragen binnen mum van tijd. De service en ondersteuning van het Muntgebouw is gedurende de hele organisatie top geweest. Ik kan iedereen de locatie aanraden voor evenementen.
— Pleun de Mönnik - The Law Factory

 
Winnaars201811.png