Voor elk type evenement naar muntgebouw utrecht

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
Schermafbeelding 2019-02-13 om 15.09.05.png

zakelijke evenementen

Op zoek naar een locatie in Utrecht voor uw teambuilding, inspiratiedag of personeelsfeest? De veelzijdigheid en functionaliteit van het Muntgebouw zorgt voor de juiste setting! Van een intieme teambuildingsdag voor 15 personen tot aan een spetterende jaarafsluiting voor 1.000 medewerkers, in het Muntgebouw kan het allemaal.

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor iedere vorm van samenzijn. Van kleine tot grote gezelschappen, van binnen tot buiten of van intiem tot groots… Wij denken graag mee en dragen met plezier ideeën aan voor de invulling van uw evenement.

DINEREN MET GROEPEN

Onze ruimtes lenen zich perfect voor een mooi en besloten diner met een intiem of groot gezelschap.
Op basis van uw wensen kan ieder onderdeel volledig naar eigen wens worden ingevuld: menu, interieurstyling, aankleding en meer!


Veelzijdige evenementenlocatie

Met zijn 27 ruimtes biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte. Niet voor niets is het monument dan ook uitgeroepen tot één van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!

Een DJ, band, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

 

TIP: SPECIALE evenementenWEBSITE

Meer weten over het Muntgebouw als evenementenlocatie? Bekijk dan onze website Schitterende Erfdgoedparels. Naast meer informatie leest u hier eventcases van evenementen die in het verleden bij ons hebben plaatsgevonden.

TROUWEN in het muntgebouw

Wat velen wellicht niet weten is dat er bij ons huwelijken voltrokken kunnen worden.  Bekijk voor meer trouwinformatie onze speciale trouwpagina

 
50951953_989144634611594_2849361959357251584_o.jpg
 

TIP: FACTORY VISITS KONINKLIJKE NEDERLANDSE MUNT (KNM)

Een unieke rondleiding door het monumentale gebouw waar geld geslagen wordt

Tijdens een Factory Visit krijgt u een one-of-a-kind rondleiding bij de KNM, de enige plek in de Benelux waar onze euro’s worden gemaakt! Een ideale break-out of activiteit tijdens uw zakelijke bijeenkomst in het Muntgebouw. Deze unieke rondleidingen zijn enkel mogelijk voor groepen vanuit bedrijven.

Zie wat er normaal gesproken achter gesloten deuren gebeurt: van de authentieke Muntmeesterkamer tot de modelleurs, de imposante muntpers en meer. Tijdens een Factory Visit (maximaal 1 uur) komt u te weten hoe een munt wordt gemaakt en leert u over de bijzondere geschiedenis van het historische pand waarin de KNM al sinds 1911 is gehuisvest.

Laatste kans: mis deze unieke kans niet! Vanaf 2020 zal de Factory Visit niet meer mogelijk zijn vanwege de verhuizing van de KNM.

Schermafbeelding 2019-08-06 om 15.18.18.png
Schermafbeelding 2019-08-06 om 15.17.32.png

VRAAG NU EEN GRATIS INFORMATIEPAKKET AAN

Op uw gemak alle mogelijkheden nalezen? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het informatiepakket. Inclusief een handig overzicht van alle ruimtes en de capaciteit. 
 

 

Binnen 1 werkdag reactie. Beloofd!