Voor elk evenement naar muntgebouw utrecht

 
vergaderzaal-utrecht-zaalverhuur-vergaderlocatie-zaal huren-vergaderruimte-locaties-congrescentrum-congreslocatie.
Schermafbeelding 2019-02-13 om 15.09.05.png

zakelijke evenementen

Op zoek naar een locatie in Utrecht voor uw teambuilding, inspiratiedag of personeelsfeest? De veelzijdigheid en functionaliteit van het Muntgebouw zorgt voor de juiste setting! Van een intieme teambuildingsdag voor 15 personen tot aan een spetterende jaarafsluiting voor 1.000 medewerkers, in het Muntgebouw kan het allemaal.

PARTICULIERE EVENEMENTEN

Receptie, familiereünie of een jubileum… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor iedere vorm van samenzijn. Van kleine tot grote gezelschappen, van binnen tot buiten of van intiem tot groots… Wij denken graag mee en dragen met plezier ideeën aan voor de invulling van uw evenement.

DINEREN MET GROEPEN

Onze ruimtes lenen zich perfect voor een mooi en besloten diner met een intiem of groot gezelschap.
Op basis van uw wensen kan ieder onderdeel volledig naar eigen wens worden ingevuld: menu, interieurstyling, aankleding en meer!


Veelzijdige evenementenlocatie

Met zijn 27 ruimtes biedt het Muntgebouw voor elk evenement de juiste sfeer en ruimte. Niet voor niets is het monument dan ook uitgeroepen tot één van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland!

Een DJ, band, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles voor u verzorgen!

 

SPECIALE evenementenWEBSITE

Meer weten over het Muntgebouw als evenementenlocatie? Bekijk dan onze website Schitterende Erfdgoedparels. Naast meer informatie leest u hier eventcases van evenementen die in het verleden bij ons hebben plaatsgevonden.

TROUWEN in het muntgebouw

Wat velen wellicht niet weten is dat er bij ons huwelijken voltrokken kunnen worden.  Bekijk voor meer trouwinformatie onze speciale trouwpagina

 
50951953_989144634611594_2849361959357251584_o.jpg

VRAAG NU EEN GRATIS INFORMATIEPAKKET AAN

Op uw gemak alle mogelijkheden nalezen? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het informatiepakket. Inclusief een handig overzicht van alle ruimtes en de capaciteit. 
 

Binnen 1 werkdag reactie. Beloofd! 

Winnaars201811.png
Er zijn maar heel weinig locaties met zoveel historie, uitstraling en vooral mogelijkheden. De communicatie is soepel en ze beantwoorden alle mogelijke vragen binnen mum van tijd. De service en ondersteuning van het Muntgebouw is gedurende de hele organisatie top geweest. Ik kan iedereen de locatie aanraden voor evenementen.
— Pleun de Mönnik - The Law Factory