Daarom het muntgebouw
 

  • Met 27 ruimtes voor elk evenement een passende ruimte en setting
  • Indrukwekkende locatie op een centrale plek
  • Een vast contactpersoon van eerste contact tot evaluatie
 

EvenENMENTENlocatie Mungebouw Utrecht

Zakelijke evenementen

Door de markante indeling van het Muntgebouw zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grotere ruimten en/of binnenplaats. Tijdens een feestavond is het bijvoorbeeld mogelijk in de Productieruimte een live band te laten optreden, terwijl in de Schatkamer of op het buitenterras gasten rustig met elkaar kunnen converseren en culinair kunnen genieten van de open keuken. Zo zijn er ook prachtige uitvoeringen geweest waar het tweedaagse evenement zich liet splitsten in een congresgedeelte, beurs en productintroductie. 

 


Door deze veelzijdigheid biedt het Muntgebouw een evenement de juiste sfeer en passende zaal met inrichting. Niet voor niets is het Muntgebouw dan ook uitgeroepen tot een van de ‘hottest’ eventplaces van Nederland.  Getuige de reacties is dit niet onopgemerkt gebleven.


PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een receptie, een familiereünie, een jubileum of babyshower… Het Muntgebouw is de ideale locatie voor elk samenzijn. Centraal gelegen in Utrecht met een prachtige ambiance en voortreffelijke culinaire faciliteiten. Geschikt voor kleine en grote gezelschappen, binnen en buiten, intiem en groots.

Wij dragen graag ideeën aan voor de invulling van uw bijeenkomst. Zo kunnen wij binnen elk denkbaar budget iets bijzonders bieden om uw speciale evenement ook daadwerkelijk tot een onvergetelijk moment te maken.

 

Private dinning

Onze ruimten zijn uitermate geschikte voor een mooi, besloten diner – op maat. Op basis van uw ideeën en doelstellingen kan ieder facet van het diner volledig naar eigen wens worden ingevuld. Dat geldt niet alleen voor de samenstelling van het menu, maar ook voor de styling van het interieur, kleding en presentatie van het personeel en entertainment.

De mogelijkheden voor de invulling van het menu zijn nagenoeg eindeloos; samen met onze chefs zijn wij constant op zoek naar unieke smaakcombinaties en verrassende gerechten. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame, biologische producten. De kracht van onze cateraars ligt daarnaast in de combinatie van klassieke bereidingen en moderne gastronomische hoogstandjes.

Of bel 030 - 721 04 00

ENTERTAINMENT

Een DJ, live muziek, een champagnemeisje of oesterman? In samenwerking met een professioneel entertainmentbureau kunnen wij u een totaalconcept bieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Service 2.jpg

 

FEESTCONCEPTEN

Wij denken graag met u mee in de organisatie van uw feest! Wij kunnen dit samen met u doen of in samenwerking met een organisatiebureau. Uiteraard is een feest op maat ook mogelijk!
 


We hebben een zeer geslaagde dag gehad in het Muntgebouw. Mijn collega’s waren allen zeer positief over deze bijeenkomst. Dank voor al het werk achter de schermen en de zeer prettige samenwerking.
— Karen Rensma, Rabobank Nederland
Mede dankzij jullie hulp, inzet, locatie, aandacht en nog veel meer, kunnen wij terugkijken op een héél geslaagde bijeenkomst! Ik krijg van alle kanten complimenten, ook over de organisatie van de dag, die ik zonder jullie hulp natuurlijk nooit zo voor elkaar had gekregen!
— Pauline Pacilly, Uitgeverij Malmberg
Alles was tot in de puntjes verzorgd. De rondleidingen, de catering, aanpassingen m.b.t. hapjes voor de kleinkinderen werden meteen positief opgepakt. Zeer tevreden gasten en dat is, zowel voor jullie als ons, waar het om gaat.
— Annelia Govers