dineren met grote groepen in het muntgebouw

header2.jpg

SITTING DINNER

tot 160 personen

Het kan nog wel eens lastig zijn een passende locatie te vinden wanneer u een zittend diner organiseert voor uw gasten. Gelukkig biedt onze locatie u vele mogelijkheden voor grote groepen.

Kiest u voor een lange tafel opstelling in de Productieruimte kunt u maar liefst 160 personen plenair plaatsen. Wanneer u het diner over meerdere ruimtes verdeelt kunnen wij natuurlijk nog veel meer gasten een plaats bieden.

Voor een iets kleiner gezelschap tot 70 personen is een ronde tafel diner in het Auditorium een mooie mogelijkheid.

WALKING DINNER

tot 500 personen

In het Muntgebouw kunt u tot wel 500 gasten kwijt wanneer u een locatie zoekt om op een informele manier te dineren in een staan/zit combinatie.

Voor deze groepsgrootte is een walking dinner een ideale mogelijkheid. In ongedwongen setting genieten uw gasten al staand van een glas terwijl onze bediening gedurende de avond verschillende gangen uitloopt. Van amuselolly tot onze pastafiets en van soep tot dessert, alle gerechten zijn verrassend, gevarieerd en uiteraard ook gemakkelijk te eten.

Een walking dinner leent zich perfect voorafgaand aan een feestavond of bijvoorbeeld na een lange dag waarbij uw gasten veel hebben gezeten.

 

Wij helpen u graag verder!

EEN diner op maat


Voor een zittend diner kunt u kiezen voor een gangen- diner of een sharing dinner. Samen met u kijken we naar de invulling van de gangen, passend bij uw doelgroep en uw wensen.

Voor een walking diner bieden wij diverse soorten diners aan en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze standaard variant of in thema streetfood. Daarnaast zijn diverse foodstations met live bereiding ook een mogelijkheid en ware beleving voor uw gasten. Zo kan iedereen zelf kiezen waar hij/zij zin in heeft.

Wilt u advies of weten wat het beste past bij uw evenement? Neem gerust contact met ons op. Wij denken met u mee en helpen u met alle plezier verder bij de invulling!


 

daarom dineren in het muntgebouw

  • Dineren op een buitengewone locatie in het centrum van Utrecht
  • Een vast contactpersoon tijdens het gehele traject die met u meedenkt en ontzorgt waar gewenst
  • Bewezen kwaliteit op gebied van service en gastvrijheid

Schermafbeelding 2019-02-13 om 10.42.15.png
Schermafbeelding 2019-02-13 om 10.42.31.png