header.jpg

Verstuur een bericht:

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens, zoals omschreven in de privacy statement *

MUNTGEBOUW UTRECHT

Leidseweg 90
3531 BG Utrecht
030 - 721 04 00

KVK 59460431
BTW NL8534.99.834.B01
IBAN NL63 RABO 0304 1845 19

 


MET OPENBAAR VERVOER naar het Muntgebouw
 

Vanaf Utrecht Centraal Station kunt u lopend, per tram en per bus reizen naar het Muntgebouw.

TRAM

U kunt de volgende tramlijnen nemen richting de halte Graadt van Roggenweg: 60 en 61. Bij deze halte stapt u uit en gaat u rechtsaf de weg over. De Koningsbergerstraat staat schuin voor u, sla deze in en loop de straat uit. Sla vervolgens linksaf de Leidseweg op (langs het water) en na enkele minuten ziet u het Muntgebouw aan uw linkerhand.

BUS

U kunt de volgende buslijnen nemen richting de halte Graadt van Roggenweg: 4, 5, 7, 90 en 102. Bij deze halte stapt u uit en gaat u rechtsaf de weg over. De Koningsbergerstraat staat schuin voor u, sla deze in en loop de straat uit. Sla vervolgens linksaf de Leidseweg op (langs het water) en na enkele minuten ziet u het Muntgebouw aan uw linkerhand.

LOPEND

Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw. U neemt de uitgang Jaarbeursplein en steekt vervolgens het Jaarbeursplein over. Sla rechtsaf de Croeselaan over en loop via het kruispunt tot aan het water. Sla bij het water linksaf. Dit is de Leidseweg, U vindt het Muntgebouw na ongeveer 6 minuten lopen aan uw linkerhand.

Met de auto naar
P1 van de Jaarbeurs

 

Komend vanaf de Ring Utrecht (A2/A12)

 • Houdt Ring Utrecht aan richting Utrecht Centrum

 • Neem Afslag 8, Jaarbeurs/Centrum/ De Meern.

 • Volg de borden Centrum.

 • Vervolgens volgt u de borden ‘Parkeren Jaarbeurs 300’. Deze route (‘route 300’) leidt u naar parkeerplaats P1.Te voet vanaf parkeerplaats P1 van de Jaarbeurs naar het Muntgebouw

Het is ongeveer 5 minuten lopen naar het Muntgebouw vanaf de parkeerplaats. Als u de parkeerplaats verlaat (aan de kant van de Graadt van Roggenweg) steekt u bij de verkeerslichten de weg over. Aan de overzijde gaat u rechtdoor de Koningsbergerstraat in. Volg de Koningsbergerstraat tot aan het water. Sla vervolgens linksaf. Dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na enkele minuten lopen aan uw linkerhand op de hoek.

Met de auto naar
het Muntgebouw

 

Komend vanaf de Ring Utrecht (A2/A12) 

 • Houdt Ring Utrecht aan richting Utrecht Centrum.

 • Neem Afslag 8,Centrum/ Jaarbeurs/ De Meern.

 • Volg de borden Centrum.

 • Bij het Verkeersplein met stoplichten gaat u rechtdoor (Weg der Verenigde Naties, deze loopt na de brug over in de Graadt van Roggenweg).

 • Na het 1e stoplicht houdt u de linkerrijbaan aan.

 • Bij het volgende stoplicht (na ca. 100m) maakt u direct een U-bocht, (u steekt de trambaan over) de Graadt van Roggenweg weer op (nu in de andere richting).

 • Houdt de rechterrijbaan aan, na ca. 250 m slaat u vlak voor de brug rechtsaf (Muntstraat/Muntkade).

 • Na 200m bevindt zich op de hoek van de Muntkade/Leidseweg het Muntgebouw.