uw congres in het muntgebouw

Het Muntgebouw heeft vele mogelijkheden voor uw congres en evenement. Onze locatie is met zijn diverse zaalaanbod zeer flexibel. Met onze elf ruimtes biedt het Muntgebouw mogelijkheden voor evenementen en congressen van 50 tot 300 personen (plenair). Voor elk congres is er een passende ruimte te vinden.

Omdat elk congres een ander doel heeft maakt u ook een keuze in hoe u uw gasten gaat toespreken. Een standaard theateropstelling, een lagerhuis opstelling, een middenpodium of zelfs een tribune. Alles is mogelijk en wij adviseren u graag!
 

Of bel 030 - 291 04 33

Laat u door ons ontzorgen

U kunt ons een deel van de organisatie laten verzorgen of ons de gehele regie in handen geven. Wij hebben met ons team ruime ervaring en vooral veel zin om dit samen met u te organiseren. 

Voor ons is elk congres en evenement uniek! Eten, drinken, licht, geluid, decor en meer, wij verzorgen het allemaal voor u.
Onze vertrouwde partners ondersteunen ons met de AV-techniek, licht en geluid. Wij gaan samen met u voor een doorslaand succes.

Het Muntgebouw beschikt over een stabiele en snelle internetverbinding dankzij aangesloten glasvezelverbinding. 

 


Zowel bij de voorbereiding als tijdens de dagen zelf voelde iedereen zich oprecht welkom. De intimiteit en sfeer van de locatie en kwaliteit van de catering heeft absoluut bijgedragen aan het succes van de conferentie. Het uitvoerende team heeft alles (én meer) waargemaakt wat het professionele salesteam vooraf had beloofd. Klasse!
— Wendy Frigge
We hebben een zeer geslaagde dag gehad in het Muntgebouw. Mijn collega’s waren allen zeer positief over deze bijeenkomst. Dank voor al het werk achter de schermen en de zeer prettige samenwerking.
— Karen Rensma, Rabobank Nederland
Het onderscheid, daar gaat het om. En bij het Muntgebouw in Utrecht is daar zeker sprake van. Los van het gebouw en de prima ingerichte ruimtes, is mij de gedrevenheid en professionaliteit van de medewerkers opgevallen, hostmanship en vakmanschap! Ze hebben hart voor de zaak en voor die van hun gasten.
— Marleijn de Groot