uw congres in het monumentale muntgebouw

Het Muntgebouw heeft vele mogelijkheden voor uw congres. Onze locatie is met zijn aanbod van 3 grote plenaire ruimtes, 3 grote ontvangstruimtes en maar liefst 10 (sub)ruimtes  meer dan flexibel en veelzijdig. Wij bieden mogelijkheden voor evenementen en congressen van 50 tot 300 personen (plenair).  Voor elk congres is bij ons een passende ruimte te vinden! 

Hieronder vindt u een overzicht van onze drie grootste plenaire (congres)ruimtes.

 

Productieruimte

smallpo.jpg

De Productieruimte biedt met ruim 280 m2 plaats aan 300 personen in theateropstelling.
Als één van de voormalige productieruimten van de Koninklijke Nederlandse Munt heeft deze prachtige ruimte een geschiedenis van creëren en hard werken. De ruimte wordt gekenmerkt door het ‘less is more’ principe waardoor er veel mogelijkheden zijn om de ruimte naar eigen wens in te zetten. 
 

auditorium

Het Auditorium is gelegen in het hart van het pand en heeft capaciteit voor maximaal 140 personen.
In vroegere tijden werkten hier de emailleurs en edelsmeden van de Koninklijke Nederlandse Munt. Nu ontleent deze fraaie en lichte ruimte een bijzondere sfeer aan zijn houten plafond, dat in de originele staat met sheddak – een zadeldak met in één vlak glazen lichtopeningen – is teruggebracht.
 

muntstraat 9

_RG80653.jpg

Muntstraat 9 bevindt zich op de eerste etage,  precies boven de Productieruimte. Deze ruimte kent een strak en variërend design en is van alle gemakken voorzien.  Praktisch en diep en is met ruim 280m2 zeer geschikt voor een congres tot maximaal  250 personen. 
Vast aan deze ruimte zit Muntstraat 7, wat zich perfect leent als subruimte.
 

 

VRAAG NU EEN GRATIS INFORMATIEPAKKET AAN

Op uw gemak alle mogelijkheden nalezen? Vul onderstaande gegevens in en ontvang het informatiepakket. Inclusief een handig overzicht van alle ruimtes en de capaciteit. 
 

Binnen 1 werkdag reactie. Beloofd! 

Bijzondere locatie met een intieme sfeer, professionele en vriendelijke medewerkers en uitstekende service. Hier is de klant nog echt koning. Een aanrader!
— Nicole van Scherrenburg - Parelsnoer Instituut

Winnaars201811.png