monumentale congreslocatie met karakter in centrum van utrecht

Het Muntgebouw heeft vele mogelijkheden voor uw congres. Onze congreslocatie is met zijn aanbod van 3 grote plenaire ruimtes, 3 grote ontvangstruimtes en maar liefst 1 (sub)ruimtes  meer dan flexibel en veelzijdig. Wij bieden mogelijkheden voor evenementen en congressen van 50 tot 300 personen (plenair).  Voor elk congres is bij ons een passende ruimte te vinden! 

Hieronder vindt u een overzicht van onze drie grootste  plenaire (congres)ruimtes.

    daarom het muntgebouw

  • Uw congres op een bijzondere plek
  • Met 27 ruimtes is er voor elke gelegenheid een passende zaal
  • Finalist Nationale Meeting Award 2018

 

Productieruimte

Schermafbeelding 2019-08-06 om 14.12.19.png

De Productieruimte biedt met ruim 280 m2 plaats aan 300 personen in theateropstelling.
Als één van de voormalige productieruimten van de Koninklijke Nederlandse Munt heeft deze prachtige ruimte een geschiedenis van creëren en hard werken. De ruimte wordt gekenmerkt door het ‘less is more’ principe waardoor er veel mogelijkheden zijn om de ruimte naar eigen wens in te zetten. 
 

auditorium

Het Auditorium is gelegen in het hart van het pand en heeft capaciteit voor maximaal 140 personen.
In vroegere tijden werkten hier de emailleurs en edelsmeden van de Koninklijke Nederlandse Munt. Nu ontleent deze fraaie en lichte ruimte een bijzondere sfeer aan zijn houten plafond, dat in de originele staat met sheddak – een zadeldak met in één vlak glazen lichtopeningen – is teruggebracht.
 

muntstraat 9

_RG80653.jpg

Muntstraat 9 bevindt zich op de eerste etage,  precies boven de Productieruimte. Deze ruimte kent een strak en variërend design en is van alle gemakken voorzien.  Praktisch en diep en is met ruim 280m2 zeer geschikt voor een congres tot maximaal  250 personen. 
Vast aan deze ruimte zit Muntstraat 7, wat zich perfect leent als subruimte.
 

 

Of bel 030 - 721 04 00
 


Laat u door ons ontzorgen

U kunt ons een deel van de organisatie laten verzorgen of ons de gehele regie in handen geven. Wij hebben met ons team ruime ervaring en vooral veel zin om dit samen met u te organiseren. Voor ons is elk congres en evenement uniek! Eten, drinken, licht, geluid, decor en meer, wij verzorgen het allemaal voor u.
Onze vertrouwde partners ondersteunen ons met de AV-techniek, licht en geluid. Wij gaan samen met u voor een doorslaand succes. Het Muntgebouw beschikt over een stabiele en snelle internetverbinding dankzij aangesloten glasvezelverbinding. 

Het ICT Group Kennis Event in het Muntgebouw was een groot succes! Een prachtige locatie, goede catering en behulpzaam en meedenkend personeel. Een locatie waar we zeker terug zouden keren.
Zowel in de voorbereidingen als op de avond zelf werd alles tot in de puntjes geregeld. Een locatie met sfeer en karakter!
— Titia Malenstein - ICT groep